Behandelingen

Je kan voor verschillende behandelmethode bij mij terecht. Elke methode zorgt direct of indirect voor een (gewenste) verandering in het onderbewustzijn, daar waar de emoties en gevoelens worden aangestuurd. Daar waar je het snelste blijvend resultaat kan boeken.

Hierbij een overzicht en toelichting van de verschillende behandelingen.

  • Hypnotherapie:
    – Hypnose vanaf 12 jaar
    – HypnoKids
  • HypnoCell
  • OldPain2Go
  • Sedona-methode

Hypnotherapie

Standaard hypnosesessie (vanaf 12 jaar)
Hiermee kan je makkelijk en snel ongewenste emoties en gewoonten veranderen. Lees meer over hypnose >>

HypnoKids (5-12 jaar)
Kinderen breng je op een andere (en minder diepe) manier in hypnose. Lees meer over hypnose voor kinderen >> 

HypnoCell (vanaf 12 jaar)

Een krachtige methode om uitbehandelde pijnklachten aan te pakken, sneller te herstellen of bijwerkingen van behandelingen te verminderen. Je gaat in een lichte trance een gesprek aan met de cellen in je lichaam. Lees meer over HypnoCell 

OldPain2Go

Oude uitbehandelde pijnklachten kan je met deze methode snel oplossen. Je hoeft hierbij niet in hypnose.

Wat is het verschil tussen HypnoCell en OldPain2go
Er is hier zeker sprake van overlap. Met beide methode kan je pijnklachten oplossen, dus wanneer kies je dan voor welke methode? Als het om chronische klachten gaat (vaak ontstaan door een blessure) met een duidelijke oorzaak of pijnplek, dan raad ik de OldPain2Go-methode aan. Dit is een snellere methode dan HypnoCell.

Bij ontstekingen, versnellen van het genezingsproces, pijnbestrijding van actuele blessures en/of behandelingen, verminderen van bijwerkingen van medicijnen, of pijn waarvan de oorzaak eigenlijk niet helder is, dan past de behandelmethode HypnoCell daar het beste bij.

Sedono-methode (vanaf 8 jaar)

Dit wordt ook wel de loslaat-methode genoemd. Bepaalde patronen in je gedrag of denken waar je vanaf wilt, kan je echt leren loslaten. De sterke emotie gaat eraf. En dat zonder dat je mij de details hoeft te vertellen waar het bij jou omgaat. Lees meer over de Sedona-Methode >>