Coaching

“Hoe gaat het?” “Ja prima hoor!”coaching MindEnergy

En meestal gaat het ook prima, redden we ons best. En toch zitten er achter die prima ook regelmatig andere gevoelens en emoties. Gaat het misschien helemaal niet zo goed… Maar goed, dat leggen we uiteraard niet meteen op straat. Prima volstaat dan ook prima.

Verschillende emoties horen nou eenmaal bij het leven. We kunnen niet altijd alleen maar gelukkig en blij te zijn. Dat is echt onmogelijk. Sterker nog; we hebben als mens die verschillende emoties gewoon nodig. Nodig om te groeien en ons te ontwikkelen in dit leven.

Maar wat als je al een tijd rondloopt met een negatief of onrustig gevoel, stress of echt ongelukkig gevoel. Wat als je door bepaalde onzekerheden of angsten het leven niet kunt leven zoals je dat eigenlijk wil? Wanneer gedachtenpatronen je in de weg zitten en/of blokkeren?

Dan is het goed als je daar met iemand over kan praten. Iemand die alleen naar jou luistert, zonder oordeel en zonder dat je je hoeft te verantwoorden. Iemand die je kan helpen deze gedachten of gedragspatronen te doorbreken en te veranderen in nieuwe patronen waar je een gelukkiger mens van wordt.

Hoe kan ik jou helpen?

Vooral door goed te luisteren, daar begin ik mee. Tijdens de sessies gebruik ik verschillende technieken afgestemd op wat ik denk dat het beste past en ook in overleg met jou wat je wel of niet wilt. Zo gebruik ik hypnose, NLP, RET (Rationeel-emotieve therapie), Sedona Methode (loslaten), EMDR, wet van de aantrekkingskracht en nog een aantal andere hulptechnieken. Ik blijf ook steeds bijleren en nieuwe methoden ontdekken.

Vertrouwen

Voor een goede samenwerking is vertrouwen essentieel. Ik check daarom ook altijd hoe je daar in staat. Mocht er twijfel zijn tijdens de kennismaking, dan zeggen we elkaar gewoon gedag en hoef je niet te betalen voor het gesprek. Ik kan je alleen goed coachen als je mij vertrouwt en je jezelf open durft te stellen. Dat je het echt aan wilt gaan. Want uiteindelijk doe je zelf het echte werk ?

Coachen

Tijdens het coachen word je je meer bewust van de patronen en waar ze vandaag komen. Door inzicht te krijgen in je manier van denken en reageren (emoties), kan je leren om hier bewuste en andere keuzes in te maken. Zo kan je leren om anders naar dingen te kijken waardoor je het ook anders gaat ervaren. Met behulp van hypnose kan je daarnaast de reacties en emoties die op onderbewust niveau plaatsvinden, aanpakken.

Nieuwe keuze maken

Als je weet wat je anders wilt en daar aan werkt, betekent dit ook nieuwe keuze maken. De veranderingen hoeven niet meteen groot of rigoureus te zijn, maar je zal een nieuw pad gaan bewandelen als je los wilt komen van het oude. Dat is niet altijd even makkelijk. Maar weet ook dat het juist heel leuk kan zijn en nieuwe energie geeft! Dat je uiteindelijk ook bent wie jij wilt zijn en kiest voor wat jou gelukkig maakt!

Tarief: € 90 per sessie van 1 tot 1,5 uur.

Wil je een afspraak maken? Neem graag contact met mij op >>

Meer informatie over:
Hypnose >>
Blast Technique (EMDR) >>
– Sedona Methode >>