Coaching“Hoe gaat het?” …”Ja goed hoor” is vaak ons standaard antwoord. coaching MindEnergy

En meestal gaat het ook prima, redden we ons best. En toch zitten er achter deze woorden ook regelmatig andere gevoelens en emoties. Gaat het misschien helemaal niet zo goed… draai je steeds in het zelfde cirkeltje in je hoofd, of voel je je boos, gefrustreerd, onzeker of angstig. Het gevoel dat je vast zit, niet vooruitkomt of heb je last van andere beperkende gevoelens of gedachten.

Verschillende emoties horen ook bij het leven. We kunnen niet altijd alleen maar gelukkig en blij zijn. Dat is echt onmogelijk. Sterker nog; we hebben als mens die verschillende emoties gewoon nodig. Nodig om te groeien en ons te ontwikkelen in dit leven.

Maar wat als je al een tijd rondloopt met een negatief of onrustig gevoel, stress of echt ongelukkig gevoel. Wat als je door bepaalde onzekerheden of angsten het leven niet kunt leven zoals je dat eigenlijk wil? Wanneer gedachtenpatronen je in de weg zitten en/of blokkeren?

Dan is het goed als je daar met iemand over kan praten. Iemand die alleen naar jou luistert, zonder oordeel en zonder dat je je hoeft te verantwoorden. Iemand die je kan helpen deze gedachten of gedragspatronen te doorbreken en te veranderen in nieuwe patronen waar je een gelukkiger mens van wordt.

Hoe kan ik jou helpen?

Vooral door goed te luisteren, daar begin ik mee. Tijdens de sessies gebruik ik verschillende technieken afgestemd op wat ik denk dat het beste past en ook in overleg met jou wat je wel of niet wilt. Zo gebruik ik NLP, RET (Rationeel-emotieve therapie), hypnose, Sedona Methode (loslaten), EMDR, wet van de aantrekkingskracht en nog een aantal andere hulptechnieken. Ik blijf ook steeds bijleren en nieuwe methoden ontdekken. Ik werk ook sterk op intuïtie.

Vertrouwen

Voor een goede samenwerking is vertrouwen essentieel. Ik check daarom ook altijd hoe je daar in staat. Mocht er twijfel zijn tijdens de kennismaking, dan zeggen we elkaar gewoon gedag en hoef je niet te betalen voor het gesprek. Ik kan je alleen goed coachen als je mij vertrouwt en je jezelf open durft te stellen. Het is ook belangrijk dat je het zelf echt aan wilt gaan.

Coaching

Tijdens het coachen word je je meer bewust van de patronen en waar ze vandaag komen. Door inzicht te krijgen in je manier van denken en reageren (emoties), kan je leren om hier bewuste en andere keuzes in te maken. Zo kan je leren om anders naar dingen te kijken waardoor je het ook anders gaat ervaren. Met behulp van verschillende technieken kunnen we deze patronen makkelijker door breken of dingen loslaten. Zo kan je bijvoorbeeld met behulp van hypnose ook de reacties en emoties die op onderbewust niveau plaatsvinden, aanpakken.

Nieuwe keuze maken

Als je weet wat je anders wilt en daar aan werkt, betekent dit ook nieuwe keuze maken. De veranderingen hoeven niet meteen groot of rigoureus te zijn, maar je zal een nieuw pad gaan bewandelen als je los wilt komen van het oude. Dat is niet altijd even makkelijk. Maar weet ook dat het juist heel leuk kan zijn en nieuwe energie geeft! Dat je uiteindelijk ook bent wie jij wilt zijn en kiest voor wat jou gelukkig maakt!

Wandelcoaching

Coaching kan binnen in de praktijk plaatsvinden, maar we kunnen ook naar buiten de natuur in. Dit is een hele leuke en effectieve manier van coachen. Het wandelen (bewegen) helpt je ook letterlijk je bewustzijn te verruimen en vooruit te gaan. Je creëert meer rust en ruimte bij jezelf. het gaat niet om het aantal afgelegde kilometers. Het is juist ook de omgeving die we gebruiken om te reflecteren. Zo staan we ook regelmatig even stil voor een oefening om tot diepere inzichten te komen.

De buitenlucht, het bewegen, de natuur; het helpt om helder naar jezelf te kijken en door deze inzichten, ook de patronen makkelijker te doorbreken.  

Tarief: € 90 voor een sessie van 1,5 uur

Wil je een afspraak maken? Neem graag contact met mij op >>

Meer informatie over:
Hypnose >>
Blast Technique (EMDR) >>
– Sedona Methode >>