Intake & tarieven

Vrijblijvend intakegesprek

Je kan geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In dit gesprek bespreken we wat de klachten zijn en op welke manier hypnose jouw mogelijk een oplossing kan bieden. Je kunt alle vragen stellen die je nog hebt en bepalen of je mij persoonlijk prettig vindt, want dat is natuurlijk ook voor iedereen anders.

Mocht ik twijfelen of de eigen motivatie wel sterk genoeg is, dan geef ik dat ook aan en zal ik geen behandeling doen. Dat bedoel ik dan niet onaardig, maar juist open en eerlijk. Want niemand heeft er wat aan als er verwachtingen worden gewekt en de behandeling niet effectief is. Je moet echt gemotiveerd zijn in wat je anders wil. Dat geldt ook voor kinderen. Het kind moet het écht zelf willen, niet de ouder(s).

Standaard hypnosesessie

Tarieven vanaf 11 jaar
Volwassen en kinderen vanaf 11 jaar >  € 90,- per sessie

Kinderen vanaf 5 tot ongeveer 10 jaar 
Kinderen breng je alleen in een lichte trance. Hierdoor is het van belang de hypnosesessies een aantal keer te herhalen. Ga uit van gemiddeld 3 tot 5 behandelingen. Voor een kind neem je direct 3 behandelingen af. Dit omdat 1 sessie niet voldoende is voor een goed resultaat.
– Tarief voor 3 sessies € 250,-*
– Eventuele vervolgsessies € 75 per sessie
* Mocht er een urgente reden zijn waarom de behandeling tussentijds wordt beëindigd, dan is in overleg een gedeeltelijke teruggave mogelijk.

Tijdsduur
Een behandeling voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. Een half uur tot een uur voor het intakegesprek en een half uur voor de hypnose zelf. Mocht er een 2de sessie nodig zijn, reken dan op een uur.

Voor kinderen jonger dan 12 jaar duurt de eerste keer ongeveer 1 uur en de keren daarna een ongeveer 45 minuten.

BLAST Technique® (EMDR)

Tarief: Kinderen van 8 -12 jaar € 90,- per sessie. Vanaf 12 jaar € 120,- per sessie.

Tijdsduur: De sessie zal ongeveer 1,5 uur duren. Als in het voorgesprek of tijdens de sessie blijkt dat er ook andere trauma’s om aandacht vragen, zal ik kijken hoeveel ruimte daar voor is qua tijd en energie van degene die het ondergaat.

OldPain2Go

Tarief: Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar € 90,- per sessie.

Tijdsduur: De sessie zal ongeveer 1 à 1,5 uur duren. Als het echt puur en alleen om uitbehandelde pijn gaat, zonder emotionele blokkades, is een uur voldoende. Blijkt tijdens het voorgesprek er meer dingen spelen die de pijn in stand houden, dan kost het meer tijd. Hou in dat geval ook rekening met een extra sessie.

HypnoCell

Tarief: Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 125,- per sessie.

Tijdsduur: Bij deze methode is het vooraf niet goed in te schatten hoe lang de sessie duurt, het kan snel gaan (totaal een uur), maar het kan ook zomaar 2 uur duren (of langer, maar dat komt niet al te vaak voor). Het hangt er sterk vanaf van wat er allemaal in het lichaam naar boven komt tijdens de sessie. Het belangrijkste is het resultaat. Ik neem er dus ook net zo lang de tijd voor als nodig is. Hou hier in je eigen agenda ook rekening mee. Ik plan zelf hooguit twee HypnoCell sessies per dag.

Sedona-methode

Tarief: Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 80,- per sessie.

Alle bedragen zijn per behandeling inclusief 21% BTW.

Tijdsduur: Dat verschilt per persoon en situatie. Reken op ongeveer een uur in totaal.