Disclaimer

De inhoud van deze website is uitsluitend voor informatieve doeleinden en geeft geen medisch of psychologisch advies, mening, diagnose of behandeling. De informatie die via deze website wordt verstrekt, mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een (geestelijk) gezondheidsprobleem of ziekte. Het is geen vervanging voor professionele zorg. Wanneer je denkt of vermoedt dat je een medisch of psychologisch probleem hebt, dan dien je jouw zorgverlener te raadplegen. Negeer professioneel medisch advies nooit of stel bezoek daarvan niet uit vanwege iets dat je op deze website hebt gelezen. Weet dat pijnklachten ook niet worden behandeld als de oorzaak van de pijn niet bekend is.

Hou er graag rekening mee dat de technieken zoals beschreven op deze website, mogelijk onbekend zijn bij uw professioneel zorgverlener en daarom moeilijk te beoordelen zijn.

Eventuele links op deze website worden alleen aangeboden als informatiebron en geven niet aan dat we de inhoud op de gelinkte sites aanbevelen of goedkeuren, noch zijn we verantwoordelijk voor hun nauwkeurigheid of inhoud.

De genoemde testimonials of recensies vormen geen garantie of voorspelling met betrekking tot de uitkomst van een consult. De testimonials op deze website vertegenwoordigen de ervaring van individuele cliënten. Individuele ervaringen zijn geen vervanging voor wetenschappelijk onderzoek.

MindEnergy en diens informatie leveranciers sluiten elke aansprakelijkheid uit voor eventuele schade, direct en indirect, op welke manier dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of in verband houdend met de diensten, producten of consulten die worden aangeboden via www.mindenergy.nl, of andere websites en bronnen waar vanuit www.mindenergy.nl naar wordt verwezen.