Tarieven

Volwassen (18+)
  • Hypnose:                                           € 135,- per sessie (1,5 – 2,15 uur)
  • Coaching met intake:                    € 125,- per sessie (1,5 – 2 uur)
  • Vervolgsessie coaching:             €  90,- per uur, met een max van € 125.- per sessie (ook als het 2 uur duurt)
  • Blast Technique (EMDR):           € 125,- per sessie (1,5 – 2 uur) (meestal zijn 1 tot 3 sessies voldoende) 
  • OldPain2Go:                                   €  90,- per sessie (ongeveer 1 uur)
Jeugd tussen de 11 en 17 jaar
  • Hypnose:                                          € 110,- per sessie (1,5 – 2 uur)
  • Coaching:                                         €  90,- per sessie (1- 1,5 uur)

* Tijdens de coaching gebruik ik ook de overige technieken (indien relevant) zoals de Sedona-methode (loslaten), NLP, systemisch werken, Yager Therapie en dergelijken.

Kinderen vanaf 5 tot 11 jaar

Kinderen breng je alleen in een lichte trance. De sessies duren wat korter. Alleen is het wel van belang de hypnosesessies een aantal keer te herhalen. Ga uit van gemiddeld 3 tot 5 behandelingen. Voor een kind neem je daarom direct 3 behandelingen af. Dit omdat 1 sessie niet voldoende is voor een goed resultaat.
– Tarief voor 3 sessies € 225,-* (Eerste sessie 1 uur, daarna 30-45 min)
– Vervolgsessies € 75,- per keer

* Mocht er een urgente reden zijn waarom de behandeling tussentijds wordt beëindigd, dan is in overleg een gedeeltelijke teruggave mogelijk.

Alle bedragen zijn per behandeling (m.u.v. het Kids-pakket) en vrijgesteld van BTW.
De behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak inplannen

Een sessie inplannen
Dat kan via de mail ([email protected]) of via de telefoon (06 53 95 02 53), appen mag ook. De sessie bestaat uit een voorgesprek en de gekozen behandelmethode. Mocht je tijdens het voorgesprek toch twijfelen of je het wilt, geef het gewoon aan. Dan komen we wel tot een oplossing.

Heb je eerst nog vragen?
Neem dan graag contact met me op via de mail, app of bellen. Vaak is bellen het makkelijkste om een goede toelichting te kunnen geven.

Liever eerst kennismaken?
Wil je een coachingstraject aangaan of een andere behandeling die meerdere sessies duurt, dan bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek bespreken we in grote lijnen wat de klachten en wensen zijn, en op welke manier ik jou mogelijk een oplossing kan bieden. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Je kunt de vragen stellen die je nog hebt en bepalen of je mij persoonlijk prettig vindt. Vertrouwen is namelijk essentieel. Je kan alleen jezelf helpen als je mij vertrouwt en je goed op je gemak voelt.

Wanneer het om een eenmalige hypnosesessie gaat (bijv stoppen met roken), dan doe ik in principe geen kennismakingsgesprek. Mocht je dat wel graag willen, dan reken ik hier € 35,- voor. Kom je daarna voor de sessie, dan breng ik daarvan € 25,- in mindering op de rekening.

Motivatie
Belangrijk voor de sessie is dat jij het zelf echt anders wil! Jij doet ook zelf het werk. Ik los het niet op, ik bied alleen de tools aan waarmee jij jezelf kan helpen. Mocht ik twijfelen of de eigen motivatie wel sterk genoeg is, dan geef ik dat ook aan.

Afspraak voor kinderen

Wanneer je een afspraak wilt maken voor je kind, is het echt essentieel dat het kind dat ook écht zelf wil. Als een kind komt omdat de ouder(s) dat graag wil(len), dan is de kans van slagen vrij klein. Het kind moet zelf het probleem zien en dat willen veranderen. Stel dus ook alsjeblieft geen beloning in om het kind te motiveren. Het oplossen van het probleem moet voor hen de beloning zijn.

Kennismaken
Voor kinderen bied ik een gratis en geheel vrijblijvende kennismaking aan. Daar zit wel een ‘maar’ aan. Ik verwacht dat het kind gemotiveerd binnenkomt. Wanneer ze aangegeven helemaal niet te willen, of het probleem zelf niet zien, dan reken ik wel € 35,- voor de kennismaking. Dit om te voorkomen dat ouders met de beste bedoelingen toch een afspraak inplannen tegen de wens van het kind in.