Tarieven

Volwassen (18+)
  • Coaching:  € 75,- per uur
  • Intake & sessie naar keuze* € 125,-  (deze afspraak duurt 1,5 – 2,5 uur)
  • HypnoCell: € 125,- per sessie (1,5 – 2,5 uur)
  • Vervolgsessies:  € 90,- per sessie (1 – 1,5 uur)
  • OldPain2Go: € 75,- per sessie (ongeveer 1 uur)

* Met een behandeling bedoel ik een hypnose, HypnoCell, Sedona-methode, Yager Therapie of de Blast Technique (EMDR). 

Kinderen tussen de 11 en 18 jaar
  • Coaching € 70,- per uur
  • Intake & sessie € 90,- uur per sessie
  • HypnoCell: € 90,- per sessie
  • Vervolgsessies € 75,- per sessie
Kinderen vanaf 5 tot 11 jaar

Kinderen breng je alleen in een lichte trance. De sessies duren wat korter. Alleen is het wel van belang de hypnosesessies een aantal keer te herhalen. Ga uit van gemiddeld 3 tot 5 behandelingen. Voor een kind neem je daarom direct 3 behandelingen af. Dit omdat 1 sessie niet voldoende is voor een goed resultaat.
– Tarief voor 3 sessies € 175,-*
– Eventuele vervolgsessies € 60 per sessie

* Mocht er een urgente reden zijn waarom de behandeling tussentijds wordt beëindigd, dan is in overleg een gedeeltelijke teruggave mogelijk.
Alle bedragen zijn per behandeling (m.u.v. het Kids-pakket) en vrijgesteld van BTW.

Afspraak inplannen

Liever eerst kennismaken?
Wil je eerst kennismaken voordat je een sessie inplant? Dat kan voor een speciaal kennismakingstarief van € 35,-. Dit gesprek duurt 30 tot 45 minuten. In dit gesprek bespreken we wat de klachten en wensen zijn en op welke manier ik jou mogelijk een oplossing kan bieden. Je kunt alle vragen stellen die je nog hebt en bepalen of je mij persoonlijk prettig vindt. Vertrouwen is namelijk essentieel. Je kan alleen jezelf helpen als je mij vertrouwt en je goed op je gemak voelt.

Direct sessie inplannen
Je kan natuurlijk ook direct een sessie inboeken. De sessie bestaat uit een voorgesprek en de gekozen behandelmethode. Mocht je tijdens het voorgesprek toch twijfelen of je het wilt, geef het gewoon aan. Dan reken ik alleen het tarief van het kennismakingsgesprek.

Motivatie
Belangrijk voor de sessie is dat jij het zelf echt anders wil! Jij doet ook zelf het werk. Ik los het niet op, ik bied alleen de tools aan waarmee jij jezelf kan helpen. Mocht ik twijfelen of de eigen motivatie wel sterk genoeg is, dan geef ik dat ook aan.

Dit geldt ook voor kinderen. Het kind moet het écht zelf willen. Als een kind komt omdat de ouder(s) dat graag wil(len), dan is de kans van slagen vrij klein. Het kind moet zelf het probleem zien en willen veranderen. Stel dus ook alsjeblieft geen beloning in om het kind te motiveren. Het oplossen van het probleem moet voor hen de beloning zijn.