Tarieven

Tarieven

Kosten voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar:  € 90,- per sessie
Hieronder valt o.a. hypnose, coaching, OldPain2Go en de Blast Technique (behalve HypnoCell). Deze sessies duren meestal 1,5 uur per keer.

HypnoCell: € 125,- per sessie
Bij deze methode duurt de sessie meestal langer, zo’n 1,5 tot 2,5 uur. Het ligt er maar net aan wat allemaal bovenkomt. Ik neem er net zo lang de tijd voor als nodig is. Hou hier in je eigen agenda ook graag rekening mee. Ik plan zelf ook hooguit twee HypnoCell sessies per dag.

Hypnose voor kinderen vanaf 5 tot 11 jaar
Kinderen breng je alleen in een lichte trance. Hierdoor is het van belang de hypnosesessies een aantal keer te herhalen. Ga uit van gemiddeld 3 tot 5 behandelingen. Voor een kind neem je direct 3 behandelingen af. Dit omdat 1 sessie niet voldoende is voor een goed resultaat.
– Tarief voor 3 sessies € 180,-*
– Eventuele vervolgsessies € 60 per sessie
* Mocht er een urgente reden zijn waarom de behandeling tussentijds wordt beëindigd, dan is in overleg een gedeeltelijke teruggave mogelijk.

Alle bedragen zijn per behandeling (m.u.v. het Kids-pakket) en inclusief 21% BTW.

Afspraak inplannen

Je kan direct een sessie inboeken. De sessie bestaat uit een voorgesprek en de gekozen behandelmethode. Mocht je tijdens het voorgesprek toch twijfelen of je het wilt, geef het gewoon aan. Wanneer je dit tijdig (binnen een half uur) kenbaar maakt, hoef je niet te betalen.

Wil je sowieso liever eerst kennismaken; maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten. Hier zijn dus ook geen kosten aan verbonden. In het voorgesprek bespreken we wat de klachten en wensen zijn en op welke manier ik jouw mogelijk een oplossing kan bieden. Je kunt alle vragen stellen die je nog hebt en bepalen of je mij persoonlijk prettig vindt. Vertrouwen is namelijk essentieel. Je kan alleen jezelf helpen als je mij echt vertrouwt en je je goed op je gemak voelt.

Belangrijk voor de sessie is dat jij het zelf echt anders wil! Jij doet ook zelf het werk. Ik los het niet op, ik bied alleen de tools aan waarmee jij jezelf kan helpen. Mocht ik twijfelen of de eigen motivatie wel sterk genoeg is, dan geef ik dat ook aan.

Dit geldt ook voor kinderen. Het kind moet het écht zelf willen. Als een kind komt omdat de ouder(s) dat graag wil(len), dan is de kans van slagen vrij klein. Het kind moet zelf het probleem zien en willen veranderen. Stel dus ook alsjeblieft geen beloning in om het kind te motiveren. Het oplossen van het probleem moet voor hen de beloning zijn.