Ervaringen

Lees hieronder de persoonlijke ervaringen van personen die bij mij een of meerdere sessies hebben gedaan.

Zie ook de ervaringen die op Trustoo zijn achtergelaten:

Wil je een recensie schrijven? Klik dan hier >>

Heerlijke ontspannende nieuwe ervaring

5,0 rating
17 juli 2020

Voor mij was de ervaring van celhypnose helemaal nieuw.
Het was bijzonder om te ondergaan. . Barbara leidt je op een rustige manier naar een diepe ontspanning . De de energie was sterk waarneembaar in mijn hele lichaam. Het voelde als een openbaring die erg prettig was.
Hartelijk dank Barbara!

Irene

stoppen met roken

5,0 rating
24 juni 2020

Gaat heel goed. Ik had de eerste week wel echt moeite vanwege de fysieke ontwenningsverschijnselen. Daarna ging het heel gemakkelijk. Ben heel blij dat ik de hypnose ben ondergaan en ik denk zeker dat het voor de lange termijn effect gaat hebben.

Vincent

schouder

5,0 rating
14 februari 2020

Ik heb bij Barbara een sessie gedaan op een klacht in mijn schouder. Het was een hele mooie manier om via een andere weg met die klachten om te gaan. Na de sessie voelde het rustiger en ik kon daarna zelf het beeld later weer oproepen om thuis nog mee verder te gaan. Barbara Reuzel werkt met veel enthousiasme en aandacht. Ze heeft verschillende dingen gedaan dus verschillende tools om in te zetten. Zeker een aanrader!

Eke

Fijne ervaring, met resultaat waar ik blij van word!

5,0 rating
22 januari 2020

Afgelopen week ben ik bij Barbara geweest voor een sessie Oldpain2Go. Al 10 jaar heb ik na een vervelende hernia altijd last van mijn rug gehouden. Eigenlijk hield ik met alles wat ik deed rekening met mijn rug, omdat ik bang was dat ik daardoor pijn kon krijgen. Mijn vertrouwen was weg en ik had chronische rugpijn. Omdat Oldpain2Go ervoor kan zorgen dat oude pijn uit je systeem gaat en jouw gevoel over de pijn kan veranderen sprak het mij erg aan. Ik wilde afrekenen met mij ‘patient’ te voelen. Ik koos voor een sessie bij Barbara omdat zij met deze behandeling mijn onderbewuste kan sturen, waardoor de pijn weg kan gaan. Het aanspreken van het onderbewuste was voor mij van tevoren toch wel een beetje spannend. Maar door Barbara haar persoonlijkheid (vriendelijk, nuchter en relaxt) en haar fijne manier van werken had ik alle vertrouwen in de sessie.
Na de sessie voelde ik mij ontspannen en rustig. Of de pijn ook daadwerkelijk weg blijft kan ik op dit moment nog niet zeggen, maar wat ik wel merk is dat mijn mindset duidelijk veranderd is. Ik voel mij geen rugpatient meer. En dat is echt heel erg fijn!
Dank je wel Barbara!

Kaatje

Ik slaap weer

5,0 rating
8 januari 2020

Eindelijk! Ik slaap weer lekker. Wat een verschil maakt dat in mijn dagelijkse leven. De hypnose sessies waren erg ontspannen en die ontspanning weet ik nu vast te houden, waardoor ik weer lekker slaap. Barbara begeleidt je op een hele fijne manier door de hypnose. Echt een aanrader!

Regina