Ervaringen

Hieronder kan je een aantal persoonlijke ervaringen lezen, wat de sessie of sessie ze heeft gebracht. Ik heb ook verschillende methodes erbij gezet die ik heb toegepast.


Vlieganst
Ja, hoe was mijn vlucht na de hypnose. Ik was heel ontspannen en relaxed, heel fijn. Mijn man z’n handen zijn allebei oké want die kneep ik normaal echt helemaal fijn. Hij voelde ook mijn ontspanning. Het heeft echt iets heel goeds en positiefs gedaan, De vlucht was zo ontspannen, ik heb gewoon lekker gelezen en om me heen gekeken. Ondanks dat er veel turbulentie was, dat was niet fijn, maar ik dacht gewoon ‘dit hoort er bij’. Ik was eigenlijk heel laconiek en voelde geen acute angst meer in mijn lijf. Dus ik ben super blij!

* * *

Bevrijdend gevoel
Even kort hoe het met me gaat. Het verruimende en bevrijdende gevoel dat ik na de sessie had is gebleven.
Een onrust in mij lijkt verdwenen en er is meer gevoel van vertrouwen in de dingen. Alsof er een zwaarte van de lastige dingen in mijn leven is afgevallen Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Nogmaals dank voor je begeleiding.
Paul

* * *
Onder Hypnose

Lees hier het mooie verhaal van Janneke Leber, waarin ze haar ervaring over de hypnose uitgebreid beschrijft.
Ja, dat wil ik graag lezen >>

Update:
We zijn nu een maandje of 2 na de hypnose die ik bij jou mocht ondergaan. En ik wil je even laten weten dat ik echt merk dat ik minder moeite heb om het huis te verlaten. Dat enorme opzien tegen met misselijke gevoelens en zo, dat is er niet meer. Ik heb natuurlijk wel eens geen zin, maar dat is toch wat anders.  😉 Dus daar ben ik superblij mee!

* * *

Patronen loslaten

Wat een krachtige methode om oude patronen los te laten! Ik heb 2 sessies gedaan, hypnotherapie en daarna op aanraden van Barbara de Sedona-methode. Beide heel effectief. Wat ook helpt is de prettige omgeving en Barbara ’s toegankelijkheid. Een aanrader voor wie op zoek is naar  deskundige en effectieve begeleiding.
Hanneke

* * *

Angst in de auto

Ik wil je nog even laten weten hoe onze reis van Nederlander naar zuid Spanje is gegaan. Het is super gegaan! Ik heb geen hartkloppingen gehad en ik was niet gestrest. Ik was wel drie keer een beetje bang van ‘nou die vind ik een beetje eng rijden’, maar geen hartkloppingen in mijn keel. Ruben vond mij heel ontspannen. Ik merk zo erg het verschil, dat ik zeker als ik weer ben in Nederland, ook een afspraak met je maak voor mijn vliegtuigangst.

Ik heb het idee dat ik veel meer vertrouwen heb in de auto’s en ook in Ruben. Ik heb geen idee hoe, maar ik vind het heel fijn dat dit kan en bestaan, want eigenlijk geloofde ik er helemaal niet zo in.maar nu denk ik had ik het maar 10 jaar eerder gedaan, maar ja beter laat dan nooit! Ik ben er blij mee en heel dankbaar voor. Ik ben ook blij met de opname dat als het erger wordt, dat ik daar naar kan luisteren, maar het is super super gegaan en ben er héél blij mee! Dus nogmaals dank je wel en groetjes vanuit Spanje!
Esmeralda

* * *

Veel veranderd

Dag Barbara, ik wil even zeggen dat ik er heel veel aan heb gehad! Het onderbewustzijn is gereset en heeft plaats gemaakt voor iets nieuws. Prive is vanalles veranderd en de vooruitzichten zijn mooi! Dankjewel voor de sessie en wie weet kom ik nog terug. Heel erg bedankt!
Tobias (een hypnosesessie)

* * *

Alcohol

Barbara weet met haar haarscherpe intuïtie en methodes heel goed te duiden waar je blokkades zitten. Middels een hypnose lukte het mij om eindelijk 30 days dry zonder problemen vol te houden en ‘helaas’ vond ik alcohol na die 30 dagen niet lekker. Dat was echt een verrassing die alleen door die hypnose kan zijn getriggerd. Kan inmiddels zonder problemen met mate drinken en ook dagen niet drinken, ik heb weer controle over mijn leven, tenminste zo voelt dat en dat maakt mij blij met mijzelf.  Kortom Barbara weet met een kleine interventie een groot verschil te maken. Ik ben fan en kan het iedereen aanraden. Of je nou wil stoppen met roken, drinken, binge eten of binge snacken of andere verslavingen, ik ben overtuigd dat ze jou daar heel goed mee kan helpen.
Carmen (hypnose en Sedona-methode)

* * *

Moeilijke periode

In een moeilijke periode ben ik dankbaar dat ik Barbara ben tegen gekomen. Toeval bestaat niet. De warme betrokkenheid in combinatie met een directe benadering gaf mij aanknopingspunten om weer verder te gaan. Geen antwoorden, veel vragen die mij hielpen mijn eigen wijsheid te herontdekken. Barbara hield mij vast en gaf mij de mogelijkheid te herontdekken wat ik eigenlijk al wist. Dit op een wijze welke spiegelend, kritisch, eerlijk en warm is.
Stefan (Wandelcoaching) 

* * *

Angst

Al een aantal sessies gehad bij Barbara. De eerste sessie kwam ik toch wel angstig binnen maar voelde me al snel op m’n gemak. Ze legt alles stap voor stap uit en luistert goed naar jou en je verhaal. Heb nu na 3 sessies al veel minder last van m’n angst en merk dat ik er echt op vooruit ben gegaan! Ze geeft ook goeie oefeningen mee die je thuis kan proberen. Ik beveel Barbara zeker aan! Super lieve vrouw die weet wat ze doet en waar ze over praat!
Yolanda (Coaching, Hypnose, Sedona)

* * *

Patronen doorbreken

Barbara heeft veel kennis en tools om je verder te helpen. Na een prettige wandelcoach sessie kwam naar voren dat een hypnose sessie het meest passend zou zijn om bepaalde patronen in mijn leven te doorbreken. Dit was een erg bijzondere ervaring en gaat me zeker verder helpen. Los van haar kennis is Barbara een erg fijn, lief en warm mens! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar.
Karla

* * *

Mooie diepere inzichten opgedaan

Tijdens mijn sessie met Barbara heb ik verrassende en mooie, diepere inzichten opgedaan. Een onderwerp waar ik zelf al langer over loop te piekeren, heeft nu een plaats gekregen, en een beter gevoel als ik eraan terugdenk. Barbara is een bijzonder en fijn persoon, en voelt heel goed aan wanneer ze stil moet zijn, of even net de goede vraag kan stellen om een andere kijk op mijn gedachtes te geven. Het is nu een paar weken later en ik heb er nog steeds profijt van. Ik pieker minder over mijn lastige onderwerp, en voel me kalm en rustig als ik eraan denk. Ik gun iedereen zo’n fijne wandelcoach als Barbara!
Sanne

* * *

Omgaan met jezelf en reactie van de buitenwereld.

Barbara heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn gevoel de ruimte kan geven. Het heeft mij kracht gegeven en sterker gemaakt in dat ik mag zijn wie ik ben. In een moeilijke situatie kan ik nu veel beter reageren en bij mezelf blijven. Het heeft me veel meer rust gegeven.
Femke

* * *

Stoppen met roken

Stoppen met roken gaat niet vanzelf. Of toch wel? Ik wilde heel graag stoppen met roken, maar de verleiding was steeds te groot: Feestjes, stress op het werk. De hypnose van barbara was t duwtje de goede kant op. Heerlijk om van die verleiding af te zijn. Dank barbara dat je precies de spijker op zijn kop sloeg tijdens de hypnose therapie.
Flo (hypnose)

* * *

Niet blij en teveel snoepen

Ik kwam bij Barbara omdat ik niet lekker in m’n vel zat, beetje down was. En was daardoor ook teveel aan het snoepen… Al pratende kwamen we al best snel tot de kern van het probleem. Ook de oefeningen die we deden gaven inzicht, waardoor dingen beter op hun plek vielen en ik ook weer anders tegen dingen ging aankijken. Ik heb in totaal 5 sessies gehad, waarvan ook een keer een hypnose. Dat leek me ook sowieso een keer leuk om mee te maken. En het hielp ook nog 🙂 Barbara luistert goed en voelt dingen goed aan. Het heeft me echt geholpen om weer in actie te komen en me weer blij en sterk te voelen.
Anoniem (Coaching + hypnose

* * *

Afvallen

De hypnose werkt echt goed, ik ben er zo blij om! Ik heb de afgelopen periode met de feestdagen gewoon gegeten en ben me niet te buiten gegaan aan alle snoeperij die voorbij kwam. Ik merk dat de ‘zucht’ naar suiker voorbij is. Als ik er nu voor kies om iets te snoepen, geniet ik ervan zonder dat het zorgt voor een drang naar meer. Ik voel me overigens in het geheel een beetje sterker. De dag van de hypnose zelf voelde ik me zo sterk en goed, de dag daarna had ik last van een soort pijnscheuten in mijn hoofd en nek en daarna is het gevoel van sterk zijn gebleven. Dus dankjewel voor je dienst! Als ik verslap kom ik zeker terug.
Esther (hypnose)

* * *

Beter (sociaal) functioneren

We zijn nog niet zo heel lang bezig en nu al goede merkbare resultaten merk.
Ook wordt ik door barbara heel professioneel en vriendelijk begeleid in mijn proces naar verbeteringen in mijn functioneren.
Zij heeft altijd een luisterend oor en is zeer begaan met haar klanten, wat een heel goed gevoel geeft.
Mijn verwachting voor de toekomst is hierdoor naar het positieve gekeerd.
Ga zeker door met deze behandeling.
Sandra (coaching)

* * *

Schouder

Ik heb bij Barbara een sessie gedaan op een klacht in mijn schouder. Het was een hele mooie manier om via een andere weg met die klachten om te gaan. Na de sessie voelde het rustiger en ik kon daarna zelf het beeld later weer oproepen om thuis nog mee verder te gaan. Barbara Reuzel werkt met veel enthousiasme en aandacht. Ze heeft verschillende dingen gedaan dus verschillende tools om in te zetten. Zeker een aanrader!
Eke (HypnoCell)

* * *

Stoppen met roken

Gaat heel goed. Ik had de eerste week wel echt moeite vanwege de fysieke ontwenningsverschijnselen. Daarna ging het heel gemakkelijk. Ben heel blij dat ik de hypnose ben ondergaan en ik denk zeker dat het voor de lange termijn effect gaat hebben.  – Vincent (hypnose)

* * *

Zeer goede eerste ervaring met hypnose ivm afvallen!

Barbara heeft mij geholpen met mijn strijd tegen de kilo’s. Het ging mij vooral om het vasthouden van de motivatie om af te vallen. Ik was nog nooit onder hypnose geweest en ik was prettig verrast, het was een hele ontspannen ervaring. Het lukt me nu een stuk beter om die motivatie vast te houden. Ook al heb ik nog wel eens een zwak moment, het kost me nu minder moeite om weer terug te gaan naar dat gevoel en de draad weer op te pakken. Echt heel fijn, bedankt!
Laurien (hypnose)

* * *

Denk je nu; “Ja, ik wil graag kennis maken”? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak >>