Ervaringen

Hierbij een overzicht van een aantal persoonlijke ervaringen.

Omgaan met jezelf en reactie van de buitenwereld.

Barbara heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn gevoel de ruimte kan geven. Het heeft mij kracht gegeven en sterker gemaakt in dat ik mag zijn wie ik ben. In een moeilijke situatie kan ik nu veel beter reageren en bij mezelf blijven. Het heeft me veel meer rust gegeven.
Femke

Zeer goede eerste ervaring met hypnose ivm afvallen!

Barbara heeft mij geholpen met mijn strijd tegen de kilo’s. Het ging mij vooral om het vasthouden van de motivatie om af te vallen. Ik was nog nooit onder hypnose geweest en ik was prettig verrast, het was een hele ontspannen ervaring. Het lukt me nu een stuk beter om die motivatie vast te houden. Ook al heb ik nog wel eens een zwak moment, het kost me nu minder moeite om weer terug te gaan naar dat gevoel en de draad weer op te pakken. Echt heel fijn, bedankt!
Laurien

Stoppen met roken

Stoppen met roken gaat niet vanzelf. Of toch wel? Ik wilde heel graag stoppen met roken, maar de verleiding was steeds te groot: Feestjes, stress op het werk. De hypnose van barbara was t duwtje de goede kant op. Heerlijk om van die verleiding af te zijn. Dank barbara dat je precies de spijker op zijn kop sloeg tijdens de hypnose therapie.
Flo

Schouder

Ik heb bij Barbara een sessie gedaan op een klacht in mijn schouder. Het was een hele mooie manier om via een andere weg met die klachten om te gaan. Na de sessie voelde het rustiger en ik kon daarna zelf het beeld later weer oproepen om thuis nog mee verder te gaan. Barbara Reuzel werkt met veel enthousiasme en aandacht. Ze heeft verschillende dingen gedaan dus verschillende tools om in te zetten. Zeker een aanrader!
Eke

Stoppen met roken

Gaat heel goed. Ik had de eerste week wel echt moeite vanwege de fysieke ontwenningsverschijnselen. Daarna ging het heel gemakkelijk. Ben heel blij dat ik de hypnose ben ondergaan en ik denk zeker dat het voor de lange termijn effect gaat hebben.
Vincent

 

Denk je nu; “Ja, ik wil graag vrijblijvend kennis maken”? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak >>